torstai 9. kesäkuuta 2016

RENNOSTI AURINKOISILLA KADUILLA – katumuotikatsaus

Tämä on sitä aikaa kun kuljen kotikaupunkini katuja verkkaiseen tahtiin ja hymyssä suin - ah, tämä valo ja lämpö - ihan parasta aikaa! Ihmiset ovat kuoriutuneet talvipalttoistaan ja yhtäkkiä meidän örkkimörkki kansamme hymyilee ja NÄYTTÄÄ NIIN HYVÄLTÄ!


Vietin päivän kierrellen valoisia katuja kameran kanssa ja bongailin kivan näköisiä persoonallisesti pukeutuneita ihmisiä.

Tämä nuorukainen luottaa siihen, mihin moni muukin suomalainen, nimittäin tasaraitaan. Mutta Marimekon raitapaita ei olisi klassikko ellei siinä olisi sitä jotain. Punavalkoinen raitapaita on niin raikas!


Poikamainen mutta hip yhdistelmä; lippalakki takakenossa ja hyvännäköiset aurinkolasit silmillä. Toimii!

Koralli on yksi niistä väreistä joita rakastan, ja jonka paluusta kesämuodin värikarttaan olen superinnoissani!  Upea väri on tämän yksinkertaisesti leikatun mekon juttu.  …ja kuinka hyvältä tuo mekko näyttääkään ruskettuneiden säärien kanssa!


Myös huulimeikissä saa käyttää väriä tänä kesänä ja katukuvassa näkyykin ilahduttavan paljon hehkeitä kaunottaria huolella punattuine huulineen - I like it! Kirkas punainen, fuksia ja pinkin eri sävyt raikastavat kasvoja. 


Edellisessä postauksessani ylistin yhdistelmää farkut ja valkoiset tennarit. Noh, tässä malliesimerkki taas siitä kuinka hyvin tuo yhdistelmä toimii.

Revityt farkut tuovat särmää tähän muuten hyvin hillittyyn lookiin.


Luonnollisuus on myös  yksi tämän hetken vahvoja trendejä, kun on näin kaunis iho, sitä ei kerta kaikkiaan kannata peittää. Hurmaava luonnollinen kesäneito!

Selkeät linjat pukeutumisessa ilahduttavat mun silmää – niin kuin tässä,  mustavalkoinen linja joka on viety tyylillä loppuun asti. Tiukka poolopaita on ryhdikäs yhdistelmä tämän kellohelmaisen hameen kanssa ja luo siihen ripauksen fiftarihenkeä. 

 Ihana tyylikkään raikas look, jonka viimeistelee huolella punatut huulet!


1 kommentti: